Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήxtesini7 τρόποι για να αναζωογονήσετε τη σχέση με τη γυναίκα σας

7 τρόποι για να αναζωογονήσετε τη σχέση με τη γυναίκα σας

Έχει φθαρεί η σχέση σας; Θέλετε να επιστρέψετε στην αγάπη και τον ενθουσιασμό των πρώτων σας χρόνων μαζί;


Λοιπόν, μπορείς! Η ιδέα είναι να είσαι διαφορετικός με ρομαντικό τρόπο.

1) Εκτός αν η γυναίκα σας είναι πολύ ασυνήθιστη, τα λουλούδια κάνουν όλη τη διαφορά. Όχι οποιαδήποτε λουλούδια, κόκκινα τριαντάφυλλα συμβολίζουν το πάθος και τον ρομαντισμό. Ριξτε φύλλα λουλουδιών σε νερό για μια ρομαντική ώρα μπάνιου.

2) Κάντε ένα ντους και καλύψτε ο ένας τον άλλον με σαπούνι, χρησιμοποιήστε την ευκαιρία να χαϊδέετε το σώμα της και να το θαυμάσετε. Στη συνέχεια, τρίψτε το σώμα σας στο δικό της.

3) Κάντε ένα διάλειμμα το Σαββατοκύριακο στις ρομαντικές πόλεις του Άμστερνταμ, της Νέας Υόρκης ή του Παρισιού. Εάν ο προϋπολογισμός είναι περιορισμένος, το Μπράιτον ή άλλα παραθαλάσσια θέρετρα μπορεί να είναι εξίσου διασκεδαστικά.

4) Αρχίστε πραγματικά να ακούτε το σύντροφό σας. Η γυναίκα συνήθως αγαπά να μιλάει και αν ακούτε θα μάθετε πολλά για τις ανάγκες και τις επιθυμίες της. Ως μπόνους θα σας λατρέψει που την ακούσατε.

5) Προσπαθήστε να είστε πιο ευτυχισμένοι με αυθόρμητο τρόπο. Πολλοί άνδρες δυσκολεύονται να είναι αυθόρμητοι, αλλά αν μπορείτε να αποδείξετε στο σύντροφό σας ότι η ύπαρξη της σας κάνει ευτυχισμένους θα ανταποκριθεί και θα αισθανθεί πιο ευτυχισμένη η ίδια. 

6) Σε κάθε γυναίκα αρέσει να επαινείται – όχι μόνο για την εμφάνισή της αλλά και για τον τρόπο της ή για ένα ιδιαίτερα καλό γεύμα που έχει ετοιμάσει σε μια προσπάθεια να μαγειρέψει για εσάς. Δοκίμασε ό,τι μπορείς να σκεφτείς που θα ενισχύσει τον εγωισμό της και θα της δώσει αυτοπεποίθηση.

7) Δείξτε της ότι σκέφτεστε την ευτυχία και ευχαρίστησή της – αγοράστε της ένα σεξουαλικό παιχνίδι ή μερικά σέξι εσώρουχα ή αν της αρέσει το παιχνίδι ρόλων, ένα σέξι ντύσιμο.

Αυτές οι επτά ιδέες θα σας βοηθήσουν να κάνετε μια καλή αρχή. Φυσικά υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι για να αναζωογονήθει μια σχέση.

Πηγή: https://www.xtesini.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ