Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήxtesiniΓιατί οι γυναίκες έλκονται από παντρεμένους άντρες;

Γιατί οι γυναίκες έλκονται από παντρεμένους άντρες;

Ο δεσμευμένος και κλεισμένος άντρας είναι σαν απαγορευμένος πειρασμός. Αυτό τον κάνει ακαταμάχητα ελκυστικό για μια γυναίκα. Της προκαλεί μια πρόκληση. Αισθάνεται μια αίσθηση δύναμης για να προσελκύσει έναν άντρα που είναι ήδη “πιασμένος”. Αυτό που τον κάνει ακαταμάχητο είναι η αυτοπεποίθηση, η εμπειρία και η εξουσία του. Ο ενθουσιασμός πηγάζει από το γεγονός ότι είναι ήδη “πιασμένος”.


Ο χρυσός κανόνας εδώ είναι: θέλεις αυτό που δεν μπορείς να έχεις. Σύντομα, αυτός ο άντρας γίνεται μια συντριπτική εμμονή για μια γυναίκα. Το αποκαλώ “εμμονή απαγορευμένων καρπών”.

Υπάρχουν δύο λόγοι για τις γυναίκες που ερωτεύονται παντρεμένους άνδρες. Πρώτον, άγρια έλξη. Και δεύτερον, η ευπάθεια. Για μια γυναίκα, ένας παντρεμένος άντρας αντιπροσωπεύει μια συγκεκριμένη ασφάλεια που ποθεί. Μια γυναίκα αισθάνεται ότι ένας παντρεμένος άνδρας – σε σύγκριση με έναν εργένη – μπορεί να ικανοποιήσει τις συναισθηματικές και υλικές ανάγκες της με καλύτερο τρόπο. Το να παντρευτείς έναν άντρα σημαίνει θρίαμβο μιας γυναίκας έναντι μιας άλλης γυναίκας. Είναι τρόπαιο. Για να τον έχεις, κάνεις το αδύνατο.

Αν μια γυναίκα ήθελε μια περιπέτεια, θα μπορούσε να την έχει με οποιονδήποτε. Αλλά ένας “πιασμένος” άντρας κάνει την αξία της πιο μεγάλη… Αυξάνει την αυτοεκτίμησή της.

Πηγή: https://www.xtesini.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ