Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΈξυπνος τρόπος για να ξεβουλώσετε τη λεκάνη της τουαλέτας με πλαστική μεμβράνη

Έξυπνος τρόπος για να ξεβουλώσετε τη λεκάνη της τουαλέτας με πλαστική μεμβράνη

Εάν η τουαλέτα σας έχει βουλώσει λόγω χαρτιού υγείας ή διαφορετικών υλικών που έχουν πεταχτεί στην τουαλέτα, μπορείτε να την ξεβουλώσετε με πολύ πρακτικό τρόπο. Ένας από τους πιο πρακτικούς τρόπους για να ξεβουλώσετε την τουαλέτα σας είναι η πλαστική μεμβράνη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλαστική μεμβράνη με πολλούς τρόπους στην κουζίνα σας. Σκεφτήκατε ποτέ όμως ότι θα μπορούσατε να ξεβουλώσετε την τουαλέτα σας με αποτελεσματικό τρόπο; Και όμως η βουλωμένη τουαλέτα σας θα ανοίξει τόσο γρήγορα που θα εκπλαγείτε! Θα σας παρουσιάσω έναν έξυπνο τρόπο για να ξεβουλώσετε τη λεκάνη της τουαλέτας με πλαστική μεμβράνη!


Διαδικασία

Τυλίξτε το κάθισμα τουαλέτας με μεμβράνη έτσι ώστε να κλείσει τελείως. Δεδομένου ότι το πλάτος της μεμβράνης προσκόλλησης δεν είναι αρκετά φαρδύ για να κλείσει τελείως το καπάκι της τουαλέτας, συνεχίστε να το τυλίγετε 2-3 φορές έτσι ώστε οι άκρες της μεμβράνης να επικαλύπτονται. Όταν ολοκληρώσετε το τύλιγμα της τουαλέτας με μεμβράνη, πατήστε το καζανάκι.

Όταν σιφωνίζετε, η μεμβράνη θα ανέβει προς τα πάνω. Σε αυτό το σημείο, πιέστε τη μεμβράνη από πάνω μερικές φορές με το χέρι σας για να λειτουργήσει ως αντλία.

Εάν η απόφραξη δεν είναι πολύ μεγάλη, η απόφραξη θα ανοίξει μετά την πρώτη έκπλυση. Εάν δεν ανοίξει, ξεπλύνετε για δεύτερη φορά και επαναλάβετε τη διαδικασία. Όταν το μπλοκάρισμα καθαριστεί, αφαιρέστε τη μεμβράνη και φυσικά πετάξτε την.

Πηγή: https://tospitakimou.gr/simboules-gia-to-spiti/symvoyles-kathariotitas/ksevoylwma-toyaletas-me-plastikh-memvranh/?fbclid=IwAR3H04hdkwGMisFdWaDHvwjHjC2h0FHpF1UJ-ZucKevziFS2CiMDWR1wyMg

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ