Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΤι λέει ο τρόπος που κρατάς την κούπα σου για σένα!

Τι λέει ο τρόπος που κρατάς την κούπα σου για σένα!

Είσαι ο άνθρωπος που κρατάει την κούπα με τον καφέ του και με τα δύο χέρια σαν να είναι το πιο πολύτιμο πράγμα στον κόσμο ή την κρατάς με το ένα σου χέρι κι αφήνεις το μικρό δαχτυλάκι ελεύθερο; Όποιος κι αν είναι ο τρόπος που κρατάς την κούπα σου, κάτι σημαίνει για σένα!


Ο τρόπος που κρατάς το φλιτζάνι με τον καφέ σου, όπως και τα δακτυλικά αποτυπώματα και ο γραφικός σου χαρακτήρας, μπορούν να αποκαλύψουν πληροφορίες για την προσωπικότητά σου. Είσαι έτοιμος να τις ανακαλύψεις;

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις ανάμεσα στις τέσσερις εικόνες, ποια είναι πιο κοντά σε σένα!

Εσύ πώς κρατάς την κούπα σου;

κρατάς την κούπα

Α) Την κρατάς και με τα δύο χέρια

Στις ερωτικές σου σχέσεις, είσαι το ήσυχο μέλος της σχέσης και θα κάνεις τα πάντα για τον σύντροφό σου.

Όταν βάζεις κάτι στο μυαλό, επιμένεις πολύ σ’ αυτό και όταν θέτεις στόχους, δεν τα παρατάς ποτέ και δουλεύεις σκληρά μέχρι να τα καταφέρεις.

Όσοι δεν σε εκτιμούν, το μετανιώνουν πολύ γρήγορα!

Β) Την κρατάς με το ένα χέρι και το μικρό δαχτυλάκι το αφήνεις ελεύθερο

Μισείς τις συγκρούσεις με τους άλλους, επομένως ποτέ δεν κουτσομπολεύεις και δεν διαδίδεις φήμες για τους γύρω σου. Είσαι ευγενικος, προσαρμόζεσαι εύκολα σε νέα περιβάλλοντα και είσαι φιλικός με όλους.

Ωστόσο, έχεις την τάση να κρατάς πράγματα για τον εαυτό σου και να φοβάσαι να ανοιχτείς, επειδή δεν θέλεις οι άλλοι να ανησυχούν για σένα.

Γ) Την κρατάς χρησιμοποιώντας μόνο δύο δάχτυλα

Επηρεάζεσαι εύκολα απ’ τη γνώμη των άλλων, ωστόσο, είσαι ευθύς και ειλικρινής και συχνά κάνεις ξεκάθαρες τις προτιμήσεις σου και τις αντιπάθειές σου. Όταν νιώσεις ενοχλημένος από κάποιον ή κάτι, αμέσως παίρνεις τις αποστάσεις σου.

Είσαι πολύ τολμηρός και οι φίλοι συχνά ζητούν τη συμβουλή σου, κάτι που σε κάνει δημοφιλή σε κάθε παρέα!

Δ) Κρατάς την κούπα με το ένα χέρι

Δεν σου αρέσουν οι εντάσεις με τους ανθρώπους γύρω σου καθώς είσαι αρκετά ευαίσθητος και σε παίρνει εύκολα από κάτω. Πάντα σκέφτεσαι τους άλλους, αλλά προτιμάς να μην μοιράζεσαι τα προβλήματά σου μαζί τους για να αποφύγεις το να ανησυχούν για σένα. Είσαι επίσης πολύ λογικός και έχεις μια πολύ καλή σχέση με τους γύρω σου.

Πηγή: https://ipop.gr/test/o-tropos-poy-kratas-tin-koypa-soy-simainei-polla-gia-sena/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ