Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότητα10 εκπληκτικές χρήσεις του baby oil που δεν τις φαντάζεστε

10 εκπληκτικές χρήσεις του baby oil που δεν τις φαντάζεστε

Το παιδικό λάδι δεν είναι μόνο ένα προϊόν με υπέροχη μυρωδιά, το οποίο χρησιμοποιείται για τα παιδιά! Είναι ένα ευέλικτο προϊόν με πάρα πολλές χρήσεις! Αυτό το απαλό μαλακτικό όχι μόνο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ενήλικα δέρματα, αλλά είναι επίσης ένα αποτελεσματικό συστατικό που πρέπει να έχετε στο σπίτι σας για καθαρισμό, ξεμπλέξιμο, ξεκόλλημα και πολλά άλλα. Ας δούμε λοιπόν τις 10 εκπληκτικές χρήσεις του baby oil που δεν τις φαντάζεστε!


όμορφα δάχτυλα

Μήπως ήρθε η ώρα να κάνετε μανικιούρ στα χέρια σας; Απλώστε λίγο παιδικό λάδι σε ένα βαμβάκι και τρίψτε το στα πετσάκια σας πριν απλώσετε το βερνίκι νυχιών. Εάν κατά λάθος κολλήσετε λίγο βερνίκι νυχιών στα πετσάκια σας, θα κάνει την αφαίρεση της λιπαρότητας πολύ πιο εύκολη. Με αυτόν τον τρόπο, τα νύχια σας θα φαίνονται υπέροχα!

ξεκολλήστε δαχτυλίδι από το δάχτυλο

Εάν ένα δαχτυλίδι κολλήσει στο δάχτυλό σας, μην πανικοβληθείτε. Πάρτε baby oil και τρίψτε λίγο γύρω από το δαχτυλίδι. Ο δακτύλιος θα γλιστρήσει.

παρατείνετε τη διάρκεια ζωής του αφρόλουτρου

Προσθέστε λίγο παιδικό λάδι στο μπουκάλι του αφρόλουτρου και ανακατέψτε. Όχι μόνο το δέρμα σας θα είναι πιο απαλό αφού βγείτε από το ντους, αλλά και το αφρόλουτρο θα διαρκέσει πολύ περισσότερο.

κάντε το δέρμα σας πιο απαλό

Εάν οι φτέρνες σας είναι ξηρές ή σκασμένες, το baby oil μπορεί να σας βοηθήσει. Πριν πάτε για ύπνο, απλώστε λίγο λάδι στις φτέρνες σας και βάλτε τις κάλτσες. Το λάδι θρέφει και μαλακώνει το δέρμα σας. Τα πόδια σας θα είναι πολύ πιο απαλά την επόμενη μέρα.

ντεμακιγιάζ

Εάν δυσκολεύεστε να αφαιρέσετε σωστά τη μάσκαρα σας, απλώστε μερικές σταγόνες baby oil σε ένα βαμβάκι και χρησιμοποιήστε το για να σκουπίσετε τη μάσκαρα από τις βλεφαρίδες σας. Θα δείτε ότι ξεκολλάει εύκολα.

ξυριστείτε

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παιδικό λάδι για να έχετε εξαιρετικά λεία αποτελέσματα μετά το ξύρισμα. Χάρη στο λάδι, το ξυράφι θα γλιστρήσει πολύ ομαλά πάνω στο δέρμα σας, μειώνοντας την πιθανότητα ερεθισμού. Προσέξτε να μην χυθεί λάδι, γιατί μπορεί να υπάρχει κίνδυνος γλιστρήματος.

αφαιρέστε τις ετικέτες

Για να αφαιρέσετε τις επίμονες ετικέτες από τις επιφάνειες, εφαρμόστε λίγο baby oil και αφήστε το να καθίσει για ένα ή δύο λεπτά. Τώρα μπορείτε εύκολα να αφαιρέσετε τις ετικέτες.

αφαιρέστε τους λεκέδες χρώματος

Είτε πρόκειται για βαφή τοίχου είτε για βαφή μαλλιών, μπορείτε να την αφαιρέσετε εύκολα με baby oil. Τρίψτε το λάδι στον λεκέ και αφήστε το να καθίσει για λίγα λεπτά πριν το σκουπίσετε ξανά. Αυτή είναι μια μέθοδος αφαίρεσης χρώματος χωρίς να ερεθίζει το δέρμα σας.

λαδώστε τους μεντεσέδες της πόρτας

Εάν έχετε βαρεθεί τον ήχο από τους μεντεσέδες που τρίζουν, είναι πολύ πιο εύκολο (και φθηνότερο) να χρησιμοποιήσετε το παιδικό λάδι. Ρίξτε μερικές σταγόνες λάδι στους μεντεσέδες και ο ενοχλητικός θόρυβος θα ανήκει στο παρελθόν.

δώστε λάμψη στα αντικείμενα σας

Μπορείτε να επαναφέρετε μερικά πράγματα μέσα στο σπίτι σας στην αρχική τους λάμψη με τη βοήθεια του baby oil. Προσθέστε μερικές σταγόνες λάδι σε ένα πανί και χρησιμοποιήστε το για να τρίψετε δέρμα, ανοξείδωτο χάλυβα, χρώμιο ή ξύλο.

Πηγή: https://tospitakimou.gr/simboules-gia-to-spiti/xrhsimes-symvoyles/10-ekplhktikes-xrhseis-baby-oil/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ