Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠως είναι σήμερα και που δουλεύει ο μαθητής της «πανωλεθρίας» από τις...

Πως είναι σήμερα και που δουλεύει ο μαθητής της «πανωλεθρίας» από τις Πανελλήνιες του 1997 (ΦΩΤΟ)

Σίγουρα έχεις δει αυτό το viral βίντεο από τις Πανελλήνιες του 1997: Είναι αυτό στο οποίο πρωταγωνιστεί ένας μαθητής, ο οποίος κάνει λόγο για… πανωλεθρία στις συγκεκριμένες εξετάσεις. Λόγω του ιδιαίτερου στιλ με το οποίο μιλά στην κάμερα που τον «τσάκωσε» τότε, κατάφερε να γίνει viral, με το συγκεκριμένο βίντεο να αναπαράγεται ακόμα και σήμερα. Και με τις ατάκες του να αποτελούν σήμα κατατεθέν.


Αλλά πως είναι τώρα ο συγκεκριμένος άνθρωπος, μετά από τόσα χρόνια;

Πρόκειται για τον Βασίλη Γκαραμέτση. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Ιωάννινα. Ο νεαρός πέρασε στη Νομική Αθήνας, σπούδασε δικηγόρος και όταν τελείωσε τη σχολή έκανε ειδίκευση στο εργατικό και πολιτικό δίκαιο στο ίδιο πανεπιστήμιο. Έπειτα έκανε άλλο ένα μεταπτυχιακό στο Columbia Law School.

Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται μόνιμα στην Ελβετία, ακολουθώντας το παράδειγμα πολλών νέων που δεν έβρισκαν δουλειά στην Ελλάδα.

Πηγή: https://www.itspossible.gr/%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CE%AE%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%8D%CE%B5%CE%B9-%CE%BF-%CE%BC%CE%B1%CE%B8/?fbclid=IwAR2A7udeq5RqP9KCWQZjhKzgtf9938KJNqcMt5T2k9VIxdkh-YG1lfJdk8Y

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ