Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠράγματα που κάθε αεροσυνοδός προσέχει πάνω σου!

Πράγματα που κάθε αεροσυνοδός προσέχει πάνω σου!

Υπάρχουν πολλά πράγματα που ένας αεροσυνοδός παρατηρεί και φροντίζει γιατί είναι η δουλειά του. Ναι, η δουλειά ενός αεροσυνοδού δεν είναι εύκολη και αυτά είναι όσα προσέχει στον κάθε επιβάτη.


Μετά το σημείο ελέγχου ασφαλείας, επιβιβάζεσαι στο αεροπλάνο όπου αρχίζουν τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα. Οι χαμογελαστοί ελκυστικοί αεροσυνοδοί στην πραγματικότητα περπατούν και μιλούν στον κάθε ένα…. ενώ μπορούν να σκανάρουν έναν άνθρωπο με τα μάτια και να ξεχωρίσουν έναν καλό από έναν επικίνδυνο. Με μια ματιά!

Γιατί αυτή είναι η δουλειά ενός αεροσυνοδού. Πολύπλοκη αλλά και συναρπαστική.

Όσα παρατηρεί ένας αεροσυνοδός σε σένα

Αν δεν πεις μια… καλησπέρα

Υπάρχει λόγος για τον οποίο ένας αεροσυνοδός σου λέει “καλησπέρα”: είναι κι αυτός ένας τρόπος για να σε ψυχολογήσει. Αν δεν του πεις καλησπέρα… τότε δεν δίνεις και την καλύτερη εντύπωση.

Αλλά αν είσαι ευγενικός, τότε τουλάχιστον σίγουρα θα είσαι προτεραιότητά τους σε μια δύσκολη κατάσταση! Ουψ!

Δεν τον κοιτάς στα μάτια

Ένας αεροσυνοδός πάντα θα σε κοιτάξει στα μάτια όταν σε καλώς ορίζει. Αν εσύ αποφύγεις το eye contact, τότε σίγουρα δεν δίνεις καλή εντύπωση: Κάποιος που αποφεύγει το eye contact, συνήθως κάτι κρύβει.

Δεν συμβαίνει πάντα… αλλά συμβαίνει!

Χλωμό πρόσωπο και κόκκινη μύτη

Πριν επιβιβαστείς, μπορεί να σου ζητήσουν ένα χαρτί από γιατρό για να διαβεβαιώσεις πως η ασθένεια που έχεις δεν θέτει σε κίνδυνο άλλους ανθρώπους και δεν μεταδίδεται με τον αέρα!

Αλλά άνθρωποι με χλωμό πρόσωπο και κόκκινη μύτη μπορούν να επιβιβαστούν λέγοντας πως είχαν μια αλλεργική αντίδραση. Ένας αεροσυνοδός θα σε ρωτήσει πως αισθάνεσαι κι αν χρειάζεσαι βοήθεια, ενώ θα κοιτάξει να βρει την καλύτερη θέση για σένα και τους υπόλοιπους επιβάτες.

Το σωματότυπό σου

Όχι, δεν ψάχνει για σύντροφο.  Στην πραγματικότητα, μπορεί να δουν αν ένας άνθρωπος φαίνεται γυμνασμένος και δυνατός και θα μπορούσε να βοηθήσει σε περίπτωση ανάγκης…

Μπορεί να φανείς χρήσιμος από το να κουβαλήσεις μια βαλίτσα μέχρι να βοηθήσεις όταν πραγματικά θα υπάρχει κίνδυνος.

Κι όμως, το παρατηρούν σύμφωνα με τους ίδιους πάντα!

Κάνεις φασαρία

Κινείσαι διαρκώς, κάνεις κινήσεις με τα χέρια, δεν μπορείς να μείνεις λεπτό ήσυχος… Όλα αυτά ένας αεροσυνοδός τα προσέχει γιατί δεν θέλει να δημιουργηθεί πρόβλημα με τους υπόλοιπους επιβάτες.

Αν γελάς πολύ δυνατά, επίσης θα τον απασχολήσει. Αν σηκώνεσαι διαρκώς απ’τη θέση σου, αν μιλάς φωναχτά ή φωνάζεις… δεν γίνεται να μην το προσέξει και συνήθως θα σου κάνει παρατηρήσει για να διαβεβαιωθεί ότι όλοι απολαμβάνουν την πτήση και κανείς δεν ενοχλείται.

Και αυτούς τους επιβάτες τους “μυρίζεται” από μακριά!

Πηγή: https://ipop.gr/tips/pragmata-poy-kathe-aerosynodos-prosechei-pano-soy/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ