Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήxtesini4 λόγοι που σε φλερτάρει από τα σόσιαλ αλλά αποφεύγει να βρεθείτε

4 λόγοι που σε φλερτάρει από τα σόσιαλ αλλά αποφεύγει να βρεθείτε

Υπάρχουν μερικοί λόγοι για τους οποίους κάποιος θα σας φλερτάρει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά αποφεύγει να σας συναντήσει προσωπικά. Ακολουθούν τέσσερις από τους πιο συνηθισμένους λόγους:


1. Δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για εσάς, απλώς προσπαθούν να τραβήξουν την προσοχή σας.

Αυτό είναι ιδιαίτερα κοινό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου οι άνθρωποι μπορούν εύκολα να στείλουν ένα μήνυμα ή να κάνουν like σε μια φωτογραφία χωρίς πραγματική δέσμευση. Μπορεί να προσπαθούν να τραβήξουν την προσοχή σας για την τόνωση του εγώ ή επειδή πιστεύουν ότι θα σας κάνει να τους συμπαθήσετε περισσότερο. Αλλά αν δεν ενδιαφέρονται πραγματικά να συναντηθούν, δεν αξίζουν τον χρόνο σας.

2. Δεν είναι έτοιμοι να συναντηθούν.

Μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους κάποιος δεν είναι έτοιμος να συναντηθεί, ακόμα κι αν ενδιαφέρεται για εσάς. Μπορεί να είναι ντροπαλοί, απασχολημένοι ή μπορεί να ζουν μακριά. Εάν ενδιαφέρονται, θα θελήσουν τελικά να συναντηθούν από κοντά. Στο μεταξύ, απολαύστε το φλερτ και μην το πάρετε πολύ στα σοβαρά.

3. Προσπαθούν να κρατήσουν τις επιλογές τους ανοιχτές.

Αν κάποιος σας φλερτάρει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά φλερτάρει και με άλλα άτομα, μάλλον προσπαθεί απλώς να κρατήσει ανοιχτές τις επιλογές του. Δεν είναι έτοιμοι να τακτοποιηθούν με ένα άτομο και δεν ενδιαφέρονται για τίποτα σοβαρό. Και πάλι, αν ενδιαφέρονται, θα θελήσουν τελικά να συναντηθούν. Στο μεταξύ, μην κολλάτε πολύ.

4. Είναι ήδη σε σχέση.

Αυτός είναι ένας από τους πιο αποκαρδιωτικούς λόγους για τους οποίους κάποιος θα σας φλερτάρει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά αποφεύγει να συναντηθείτε. Μπορεί να είναι σε μια σχέση με την οποία δεν είναι ευχαριστημένοι και αναζητούν την προσοχή αλλού. Ή, μπορεί να απατούν τον σύντροφό τους. Είτε έτσι είτε αλλιώς, δεν αξίζει τον χρόνο ή την ενέργειά σας για να τον κυνηγήσετε.

Πηγή: https://www.xtesini.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ