Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΆνδρες αποκαλύπτουν τι λατρεύουν στις γυναίκες όλων των ηλικιών

Άνδρες αποκαλύπτουν τι λατρεύουν στις γυναίκες όλων των ηλικιών

Η κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή με το δικό της μυαλό, τη δική της καρδιά και ψυχή και όλα αυτά συνθέτουν αυτό που ακριβώς είναι. Κι αυτή είναι η ομορφιά: Περίπλοκα χαρακτηριστικά σε μια γυναίκα και ιδιότητες που την κάνουν μοναδική, εσωτερικά κι εξωτερικά.


Ακούμε, διαβάζουμε ή μας συμβουλεύουν πως πρέπει να συμπεριφερόμαστε με συγκεκριμένο τρόπο για να μας προσέξουν και να μας αγαπήσουν. Ακούμε πως η ομορφιά εξαρτάται από την εξωτερική μας εμφάνιση κι έχουμε χάσει το νόημα.

Η ομορφιά έρχεται σε πολλά σχήματα, μεγέθη και χρώματα. Και είναι πολλά περισσότερα από την εξωτερική εμφάνιση. Και μπορεί να το ακούς από άλλες γυναίκες αλλά θεωρείς πως οι άνδρες έχουν διαφορετική άποψη και επικεντρώνονται περισσότερο στην εξωτερική τους εμφάνιση.

Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει. Τουλάχιστον όχι για τους περισσότερους. Δεν μας πιστεύεις;

Ο αδερφός, ο φίλος, ο παππούς, ο γιος, ο σύζυγός, ο σύντροφος, ο εγγονός, ο Άνδρας … όλοι μαζί απάντησαν σε μια κοινή ερώτηση: Τι αγαπούν περισσότερο σε μια γυναίκα στη ζωή τους;

Οι απαντήσεις; Μπορεί και να σε εκπλήξουν.

Τα χαρακτηριστικά σε μια γυναίκα που την κάνουν μοναδική

Αγαπώ….

«Την ευχάριστη παρουσία της»: Αγαπώ τη ζωντάνια της. Δεν είναι ποτέ βαρετό να είμαι με την σύζυγό μου. Θέλω κάθε μέρα να ξυπνάω μαζί της γιατί απλά με κάνει χαρούμενο.

«Τα δημιουργικά της ένστικτα»: Θαυμάζω τη μικρή μου αδερφή. Προσθέτει τόσο βάθος, σχεδιασμό και δημιουργικότητα στην εταιρία μας. Πάντα ήμασταν κοντά ως αδέρφια, αλλά το να δουλεύουμε μαζί μας έφερε ακόμη πιο κοντά και σέβομαι κι εκτιμώ κάθε ιδέα της, κάθε νέα προοπτική που φέρνει στο τραπέζι.

«Την αυτοπεποίθησή της»:  Αγαπώ που δεν προσπαθεί να μοιάσει σε κάποια άλλη. Αγαπώ που γνωρίζει τι θέλει και που αγαπά αυτό που κάνει. Αγαπώ το πόσο έχει τον έλεγχο στη ζωή της.

«Την ευγένεια στην καρδιά της»: Θαυμάζω την γιαγιά μου. Πάντα βλέπει το καλό στους ανθρώπους και σε διάφορες καταστάσεις. Είναι έμπνευση για μένα.

«Την δυνατή της ταυτότητα»:  Η σύζυγός μου αποπνέει εμπιστοσύνη και έχει μια ισχυρή αίσθηση προσωπικής ταυτότητας, η οποία λείπει σε μένα!

«Την αγάπη της»: Είμαστε μαζί 31 χρόνια και παντρεμένοι για 28 χρόνια. Αγαπώ το χαμόγελό της, την ανοιχτή της καρδιά και την απίστευτη ευφυΐα της. Είναι σκληρή και αυστηρή εξωτερικά, αλλά μέσα της είναι ζεστή και ένας πολύ συναισθηματικός άνθρωπος. Όλα αυτά και πολλά παραπάνω αγαπώ σε εκείνη.

«Τη δύναμή της»: Αυτό που αγαπώ στη γυναίκα μου είναι η απίστευτη δύναμη που έχει. Έχει υποφέρει από κυστική ίνωση σε όλη της τη ζωή και στη συνέχεια υπέστη αναπνευστική ανεπάρκεια και τοποθετήθηκε σε αναπνευστήρα όπου έμεινε για έξι μήνες έως ότου πραγματοποιήθηκε διπλή μεταμόσχευση πνεύμονα. Αγωνίστηκε για να επιβιώσει, στη συνέχεια να ανακάμψει, και τώρα για να θριαμβεύσει!

«Τη θετική της ενέργεια»: Έχει παλέψει στη ζωή της περισσότερο από άλλους ανθρώπους. Έχει μια απίστευτη ικανότητα να παραμένει θετική και να γελά. Φωτίζει τον χώρο με το πνεύμα της και την προσωπικότητά της.

«Την εμπιστοσύνη της»: Η γυναίκα μου κι εγώ έχουμε περάσει πολλά. Κατά τη διάρκεια της πρώτης εγκυμοσύνης χάσαμε το μωρό. Περάσαμε πολλά κι ενώ εγώ ήμουν πιο τρελαμένος, η γυναίκα μου ήταν πάντα ήρεμη. Σίγουρα έκλαιγε, αλλά τα κατάφερε καλύτερα από εμένα. Μετά την απώλεια του γιου μας, θέλαμε να μάθουμε πώς θα ήταν πια το «φυσιολογικό» για εμάς. Παρ’ όλο που αισθάνομαι εντελώς ανεπαρκής γι ‘αυτό, η γυναίκα μου μου έχει εμπιστοσύνη, με υποστηρίζει και μου δίνει τον ώμο της να κλάψω. Και γι΄αυτό θα είναι πάντα η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο.

Πηγή: https://ipop.gr/sxesis/andres-apokalyptoyn-ti-latreyoyn-stis-gynaikes-olon-ton-ilikion/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ