Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου, 2022
ΑρχικήΟικονομίαΥΠΟΙΚ: Έξι ενδιαφερόμενοι για τον φορέα απόκτησης και επαναμίσθωσης ακινήτων

ΥΠΟΙΚ: Έξι ενδιαφερόμενοι για τον φορέα απόκτησης και επαναμίσθωσης ακινήτων

INTIME NEWS/ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ


Ολοκληρώθηκε επιτυχώς, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, η ηλεκτρονική αποσφράγιση των «Φακέλων Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος» από την επιτροπή διενέργειας του διαγωνισμού, στο πλαίσιο της Α΄ Φάσης του διαγωνισμού για τον Φορέα Απόκτησης και Επαναμίσθωσης Ακινήτων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, συνολικά υποβλήθηκαν 6 φάκελοι εκδήλωσης ενδιαφέροντος, στην Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους.

Το υπουργείο σημειώνει ότι η επιτροπή διενέργειας του δημόσιου ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού θα συνεδριάσει ώστε να ελεγχθούν τα δικαιολογητικά των κατατεθέντων φακέλων και έπειτα θα προσκαλέσει τους προεπιλεγέντες για να λάβουν μέρος στην Β΄ Φάση Διαλόγου του διαγωνισμού.

Σύμφωνα με άρθρο της «Ν» στις 5/8, οι 6 ενδιαφερόμενοι είναι κυρίως μεγάλα funds και consortium (από funds, εταιρείες real estate κ.λπ.), τα οποία κατέθεσαν μη δεσμευτικές προσφορές.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Πηγή: https://www.naftemporiki.gr/finance/story/1907421/ypoik-eksi-endiaferomenoi-gia-ton-forea-apoktisis-kai-epanamisthosis-akiniton

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ