Τρίτη, 31 Ιανουαρίου, 2023
ΑρχικήΕπικαιρότηταΔυτική Μακεδονία: Σε ποια σημεία του οδικού δικτύου χρειάζονται αλυσίδες

Δυτική Μακεδονία: Σε ποια σημεία του οδικού δικτύου χρειάζονται αλυσίδες

Κανονικά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα διεξάγεται η κυκλοφορία στη δυτική Μακεδονία στο εθνικό δίκτυο και στο μεγαλύτερο μέρος.


Όπως αναφέρει η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων ή ειδικού τύπου ελαστικών, είναι απαραίτητη για τους οδηγούς που κινούνται στην επαρχιακή οδό Καστοριάς -Φλώρινας μέσω Βιτσίου, από το 18ο έως το 28ο χιλιόμετρο, στο ορεινό επαρχιακό οδικό δίκτυο του δήμου Άργους Ορεστικού και στην επαρχιακή οδό Καστοριάς – Ιωαννίνων (μέσω Κοτύλης), από το 39ο χλμ έως το 42ο χλμ. στην Καστοριά.

Επιπλέον, στα Γρεβενά, στην επαρχιακή οδό Γρεβενών – Σαμαρίνας, από το 25ο έως το 45ο χλμ., στην επαρχιακή οδό Γρεβενών – Βασιλίτσας, από το 25ο χλμ. έως το 45ο χλμ. και στην επαρχιακή οδό Γρεβενών – Περιβολίου -Αβδέλας, από το 20ο χλμ. έως το 45ο χλμ..

Στο νομό Φλώρινας, χρειάζονται αλυσίδες η ειδικού τύπου ελαστικά στην εθνική οδό Φλώρινας – Συνοριακού Σταθμού Κρυσταλλοπηγής, μέσω Βίγλας, από το 6ο έως το 52ο χλμ. και στην επαρχιακή οδό Φλώρινας – Καστοριάς (μέσω Βιτσίου) από το 18ο χλμ. έως το 30ο χλμ..

Τέλος σύμφωνα με την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό, καθώς και στο εθνικό και λοιπό επαρχιακό οδικό δίκτυο διεξάγεται κανονικά.

Πηγή: https://www.naftemporiki.gr/society/1430064/dytiki-makedonia-se-poia-simeia-toy-odikoy-diktyoy-chreiazontai-alysides/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ